Gå till innehållet

Kom igång med din växel

Här har vi samlat de populäraste funktionerna för din växel. Gör inställningarna enkelt med hjälp av våra guider. Lycka till!

En kvinna i orange tröja sitter vid ett bord framför en dator med mobil i handen.

Ändra öppettider

Läs vår guide för hur du ändrar öppettider i din växel.

Spela in

Läs vår guide om hur du spelar in olika växelmeddelanden.

Välj nummer

Du kan själv välja vilket nummer du vill visa för den som du ringer till.

Snabbguide

Här kommer en snabbguide för användare av 3Växel-appen.

Alla video och guider för 3Växel

Hämta app

Vi rekommenderar de senaste versionerna av iOS respektive Android vid nyanskaffning av hårdvara.

Ladda ned på Google Play

Hämta i App Store

Två personer tittar på en mobil. En av personerna visar den andra något på en mobiltelefon.

3Växel-support

Här kan du läsa guider, anmäla dig till utbildningar eller ta del av nyheter om vår mobila växel.

Hitta svaren i vår support
Man sittandes i sittsäck hållandes en dator i knät. Han har orangea hörlurar.

Utbildning

Lär dig mer om 3Växel genom våra kostnadsfria webinars eller genom att beställa en utbildning på plats till ditt företag.